Sayang Sayang Hip Hop Ngafif Ndopzz

Sayang sayang HIP HOP (Lirik) Ngafif Ndopzz

Download Cepat

Name:Sayang sayang HIP HOP (Lirik) Ngafif Ndopzz
Genre:Unknown
Date:20 May 2016
Duration:00:04:59
View:39.6K
Like:233
Dis Like:5
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Music Hip Hop
Source:Youtube

Lirik Sayang-sayang HIP HOP
Ngafif Ndopzz Ft Nick Chow & Soul Explain
Yen awan tansah kelingan
yen bengi kegowo ngimpi
sliramu angrengridu ati
lintang-lintang lan rembulan
rungokno suaraning ati
aku sing nandang kasmaran

Sayang-sayang
sing tak sayang
kangen-kangen kangene atiku
endahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

sak tenane atiku iseh tresno awakmu
neng kenopo awakmu malah ninggalke awakku
opo pancen awakmu wes nduwe penggantiku
nganti kowe tego ninggalke janji sucimu
aku neng kene yo mung biso narimo
senajan atiku iki ngampet keloro-loro
yowes aku ra popo wes tak cobo nglalekno
nengopo awakku iseh tetep ngroso tresno

Sayang-sayang
sing tak sayang
kangen-kangen kangene atiku
endahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

loro ning atiku yen kelingan marang sliramu
loro ning atiku yen kelingan esem manismu
sing mbiyen wes tau nggawe seneng neng njero atiku
neng saiki kowe wes lungo ninggalke awakku
esuk wele-wele aku ki tresno kowe
lha kok kowe malah lungo karo lanangan liyane
jane piye karepe nek wes koyo ngene
aku yo mung iso ndongo ben kowe mulyo ro wonge

Sayang-sayang
sing tak sayang
kangen-kangen kangene atiku
endahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

opo pancen nasibku kudu pisah ro sliramu
senajan atiku iseh seneng karo awakmu
saiki yo karepmu terserah ro awakmu
nek kowe arep lungo aku mung muni up to you

lintang-lintang lan rembulan
rungokno suaraning ati
aku sing nandang kasmaran

Sayang-sayang
sing tak sayang
kangen-kangen kangene atiku
endahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

Sayang-sayang
sing tak sayang
kangen-kangen kangene atiku
endahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: